Avís legal

Informació general

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la informació i Comerç electrònic, els comuniquem que el present lloc web és propietat del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, format per:

 • Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Amb CIF Q5850005I. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
 • Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Amb CIF A61838744. Ubicat a: Ronda Collsalarca 217-219, 08207 Sabadell (Barcelona).
 • Fundació Parc Taulí. Amb CIF G60331238. Ubicada a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).

Poden contactar amb nosaltres en persona o bé pels canals que disposem en el següent enllaç:

L’Hospital està adherit al Codi Tipus de la Unió Catalana d’Hospitals amb el número de registre CT306.

Continguts

Els continguts del web constitueixen una informació en línia i un servei de comunicació amb altres professionals i ciutadans amb finalitats informatives i educatives i en cap cas pretenen ser un substitutiu del consell mèdic professional. Res del que hi ha publicat en aquest web té doncs per finalitat ser emprat per al diagnòstic ni per al tractament mèdic. Tot i que repassem amb cura els nostres continguts, el consorci Corporació Sanitària Parc Taulí no pot assumir cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats des del nostre.

El consorci Corporació Sanitària Parc Taulí certifica que compleix els principis de HONCode amb número de identificació personalitzada HONConduct989116.

Autoria

El Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell és el responsable del disseny i elaboració del mapa web i de la creació dels continguts que hi apareixen. Tots els consells suggerits en aquest web són proporcionats per metges i professionals de la salut o d’altres disciplines especialitzats i qualificats.  En totes les pàgines que inclouen aquest tipus de consells s’especifica qui és el responsable de la informació que hi apareix.

Referents responsables del web:

 • Dr. Diego J. Palao: Director Executiu Salut Mental Parc Taulí
 • Dra. Montserrat Pàmias: Cap d’Àrea de Salut mental Infantil i Juvenil Parc Taulí.
 • Dra. Elena Pujals: Psiquiatra del Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil del Parc Taulí.
 • Alfredo Aguilar: Psicòleg del Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil del Parc Taulí.
 • Mireia Querol: Psicòloga del Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil del Parc Taulí.
 • Dra. Gisela Roca: Pediatra del CAP Centre Sabadell.
 • En col·laboració amb l’equip de professionals del Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil del Parc Taulí.

Finançament i publicitat

El Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell ha elaborat aquest web gràcies al finançament obtingut en la 1a edició de La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell.

Aquest web no conté publicitat.

Privacitat: Protecció de dades de caràcter personal

L’informem que les dades que faciliti en aquest Web, a través de formulari o bé mitjançant correu electrònic, seran tractades de conformitat amb les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Les dades que ens faci arribar a través de correu electrònic no es desaran ni emmagatzemaran en altres suports ni dispositius. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades mitjançant un escrit, annexant fotocòpia del DNI, adreçat a Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell,. – Parc del Taulí, 1, 08208 Sabadell.

D’altra banda, les dades personals que ens faci arribar mitjançant formulari seran tractades segons les indicacions especificades al peu de la pàgina que contingui el formulari.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web formen part del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.

Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest web, sempre que s’esmenti expressament el seu origen, que no es faci amb finalitats comercials ni es generin obres derivades CC (by-nc-nd).

La Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.

Enllaços a altres pàgines web

La Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Política de galetes (cookies)

Què són les galetes?

Són petits arxius que algunes plataformes, com els webs, poden instal·lar al vostre ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada. Les seves funcions poden ser diverses: emmagatzemar les vostres preferències de navegació i recollir informació estadística, entre d’altres. A vegades, les galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari, o del seu equip, fins a arribar al punt de poder reconèixer-lo.

Quin ús fem de les galetes?

Navegar per aquest portal suposa que es poden instal·lar els següents tipus de galetes:

 • Galetes de millora del rendiment. Aquest tipus de galetes conserva les vostres preferències per certes eines, o serveis, estalviant-vos haver de configurar-les de nou cada vegada que torneu a visitar el nostre portal i, en determinats casos, poder ser aportades per tercers. Alguns exemples són: nom d’usuari, idioma del lloc web, preferències d’ordenació d’articles.
 • Galetes d’anàlisi estadístic. Són les que permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament l’ús que fan dels nostres serveis. Gracies a elles podem estudiar la navegació pel nostre web i millorar l’oferta de serveis que oferim.
 • Galetes de geolocalització. Aquestes són utilitzades per programes que intenten localitzar geogràficament la situació de l’ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada, de forma que, amb el més absolut anonimat, es puguin oferir continguts i serveis més adequats, i també proporcionar-vos dades exactes sobre la localització dels nostres serveis, com pot ser, la forma més ràpida i exacta d’arribar al nostre despatx, així com d’altres d’interès per poder interactuar amb nosaltres.
 • Altres galetes de tercers. Algunes de les nostres pàgines poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar el servei que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús podria ser els enllaços a xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Modificació de preferències de les galetes

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’Internet. En cas que les bloquegi, és possible que alguns serveis que requereixen el seu ús no estiguin disponibles per a vosaltres.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group