Confinament: com sobrevisc als meus pares?

Confinament: com sobrevisc als meus pares?

“ som conscients que és una situació excepcional, estem tots convivint a casa i si cadascun cedeix una mica podrem tenir una convivència i una experiència millor en aquests moments”

Alguns de vosaltres estareu ja cansats que els vostres pares us demanin que sortiu de la vostra habitació, que feu alguna cosa amb ells, que jugueu a un joc de taula… i pot ser que això sigui el que menys us vingui de gust en aquest moment (podent estar amb els vostres amics xatejant, escoltant música).

També som conscients que és una situació excepcional, estem tots convivint a casa (a vegades en poc espai…) i que si cadascun cedeix una mica podrem tenir una convivència i una experiència millor en aquests moments. Pel que ens podem preguntar si podem fer alguna cosa per a millorar el moment? Potser programar alguna activitat en família a la setmana i arribar a un acord, ens pugui ajudar a millorar les nostres relacions a casa i a no tenir la sensació de tenir tot el dia als nostres pares damunt.

Intenta ser comprensiu amb tu i amb els altres, la situació d’aïllament pot ser igual de difícil per a tu com per als altres. Repetiu-vos cada dia “ho estic fent el millor que puc!” o “ho estan fent el millor que poden!” ens dona a nosaltres mateixos un missatge positiu per continuar endavant. Mostrar interès per com estan les persones que conviuen amb tu et pot ajudar a millorar la situació i el veure més enllà de nosaltres mateixos a no entrar en situacions de discussió interminables.

Una retirada a temps… si veiem que el to emocional de casa està pujant, i que es generarà una discussió que no portarà a cap lloc podem intentar sortir de la situació, per exemple, anar-nos a la nostra habitació, i no tirar llenya al foc. Si alguna cosa ens ha molestat o considerem que és injust podem parlar-ho quan TOTS ens sentim més calmats.

Molts ànims i si la situació et sobrepassa ja saps que pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o amb el teu metge de capçalera si creguis que necessites ajuda.

Què t’ha semblat?

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group