Per què?

Per què?

Perquè ens importa el que et passa

Sentir tristesa, por, alegria, preocupacions… forma part de la vida normal. El nostre cervell ens informa que estem vius quan tenim sensacions. Però quan aquestes són intenses o provoquen molt malestar, poden ser un senyal que alguna cosa no va bé, no funciona.

Et volem fer arribar algunes informacions que t´ajudin a entendre què et passa. Si això és important o no , quina és la causa, i sobretot, sobretot, qui et pot ajudar i com.

Perquè volem ajudar-te

Sabem que hi ha manera d´ajudar-te. Que a vegades et direm que això forma part de la vida i que has d’aprendre a acceptar-ho, però que no tot ho has de fer sol… els professionals de salut mental coneixem com ajudar-te perquè ho hem estudiat, coneixem tècniques psicològiques per canviar maneres d’ actuar o de pensar, entenem el teu entorn i també coneixem medicaments, que poden tractar els trastorns quan apareixen.

Perquè aquest és un espai per a tu

Hem dissenyat aquesta pàgina pensant en tu. No és una informació per metges, ni per pares ni per professors… Pot ser que ells la coneguin i t´ajudin, però el que volem és que siguis tu qui hi entris, busquis i remenis, i trobis la informació que necessites… ànims, t’esperem!

Què t’ha semblat?

4 comentaris

 1. Una molt bona iniciativa.
  Jo no tinc aquesta edat però tinc fills que tenen fills i ja els he enviat aquesta informació.

 2. Me gustaría recibir información

  Tengo una hija que se visita en CSMIJ, pero solo con visitarla la psiquiatra cada 4 meses y mandarle pastillas no es suficiente.

  Va a una psicóloga privada cada 15 dias.

  Me gustaría tener mas información para poder ayudarla, y que ella tenga mas recursos para todo lo que le pasa.

  Saludos

  Mari Carmen Flores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group