L’origen del projecte mind·u

Al maig del 2015, diferents entitats (Parc Taulí, UAB, Ajuntament de Sabadell i Fundació Bosch i Cadellach… ) vam organitzar a Sabadell una campanya sota el títol de “La nit de ciència”. Va ser la primera de les campanyes anuals sobre altres aspectes mèdics que han continuat des de llavors. Volíem sensibilitzar la nostra població sobre la importància que tenen els trastorns mentals en la infància i adolescència i fer una recollida de diners per destinar a la investigació.

Sabem que la salut mental comença amb la prevenció.

Per aquest motiu, l´equip de salut mental del Parc Taulí, vam decidir dedicar els diners que havíem rebut a dissenyar i posar en funcionament aquesta pàgina web, on tots els adolescents i joves (especialment els del la nostra comarca) pugueu trobar respostes que us ajudin en els moments de dubte sobre algun aspecte de la vostra salut mental.

Què t’ha semblat?

2 comentaris

  1. Som orientadores d’un institut de Sabadell i estem molt interessades en obtenir recursos i/o dinàmique davant l’ansietat en el batxillerat i en els exàmens,ja que ens trobem cada vegada més,amb un perfil d’alumnat que no sap com gestionar-los i els produeix molta angoixa.

    Moltes gràcies!

  2. Gràcies per contactar amb nosaltres! Efectivament, els exàmens poden ser uns estressors importants per als joves! En la nostra web podreu trobar específicament un apartat sobre com gestionar l’estrés dels exàmens. També podeu trobar informació i dinàmiques sobre com controlar els pensaments negatius o catastrofistes (el nostre llenguatge intern), estratègies per enfrontar-te a situacions difícils i tècniques de relaxació. Espero que us siguin d’utilitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group