Connecta’t a l’FP

Connecta’t a l’FP

“31 de Març, 1-2 Abril de 2022 ”

La sisena edició Connecta’t a l’FP arriba els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril amb el repte d’orientar, assessorar i acompanyar tant en la tria d’estudis post-obligaroris com en la millora de la carrera professiona.

Tothom hi té cabuda, tingui l’edat que tingui, ja siguin estudiants, treballadores o treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la trajectòria formativa i professional i el seu interès vocacional.

I què ens ofereix?

Inclou l’espai per a la presentació de l’oferta de formació professional integrada (FP inicial, ocupacional i continuada), organitzada per famílies professionals, en format de xerrades gravades i/o en directe, que tenen com a protagonistes els alumnes i el professorat dels centres de formació.

També trobareu un programa de xerrades d’interès general relacionat amb la formació professional, com poden ser els reptes de l’FP dual, la ciència i tecnologia en clau de gènere, les professions del futur, els programes de formació i inserció ,etc.

A més, haurà un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial.

Els estands de centres de formació professional inicial i ocupacional del territori tampoc falten a la cita, concretament hi participen una trentena de centres de formació del territori (d’FP, PFI, FPO ), que atendran les vostres consultes i organitzen tallers i demostracions que us poden interessar.

Els serveis locals d’orientació us esperem amb un servei de 6 punts d’orientació personalitzada POP simultanis, que han de permetre tant informar i orientar, com vincular els i les joves amb els serveis d’orientació local, uns punts que assessoren i acompanyen en la tria d’estudis i itineraris de vida formativa i laboral.

Per una altra banda, trobareu una proposta d’Itinerari a la Fira amb moltes activitats que requereixen del vostre enginy i participació i us donaran la possibilitat de participar en el sorteig patrocinat per PIMEC així com noves propostes d’escape room que estem treballant/que no volem desvetllar.

Connecta’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes del Vallès Occidental i Oriental.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group