Comencen els tallers psicoeducatius sobre experiències psicòtiques als instituts de Sabadell

Comencen els tallers psicoeducatius sobre experiències psicòtiques als instituts de Sabadell

“Què és la realitat? Quins factors poden provocar canvis en la nostra percepció de la realitat? Què son les experiències psicòtiques? ”

L’Equip d’Intervenció Precoç en la Prevenció de la Psicosi de l’Hospital Parc Taulí (TEIP3) participarà en la realització de tallers psicoeducatius centrats respondre totes aquestes preguntes als adolescents de diferents instituts de Sabadell. A més, els adolescents nascuts al 2004 estan convidats a participar en un estudi poblacional per tal d’estudiar el paper de l’estrès i els biaixos cognitius (errors o distorsions de la interpretació de situacions quotidianes) en la presència d’experiències psicòtiques. Per tal de participar es demana poder omplir una sèrie de qüestionaris i a continuació es realitzaran uns tallers per professionals de l’equip per informar d’aquestes experiències, així como de factors de risc associats, que ajudaran als adolescents a poder consultar en cas de necessitar ajuda. Els qüestionaris estan disponibles AQUÍ 

Què t’ha semblat?

2 comentaris

  1. Trobo que és un lloc on en pots oblir i ser tu.
    Jo vaig estar amb una i li dono un 10.
    Estic a la espera que em cridin però anar a un altre i aniré amb els ulls tancats!!!

  2. Ens alegrem de que hagi estat una experiència positiva per a tu! Per nosaltres, sens dubte, és un plaer treballar amb joves!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group