Consells per viure de manera més sostenible

Consells per viure de manera més sostenible

“Uneix-te a la filosofia zero-waste ”

1. Aparca els vehicles a motor

Agafa la bicicleta, camina, patina, passeja… i si és molt lluny, agafa transport públic. Contaminaràs menys i faràs exercici!

2. Compra menys, i millor

A l’hora d’anar a comprar, cal prioritzar aquells productes sostenibles, que es puguin reciclar, i ser conscients d’on provenen.

Cal apostar pels productes de proximitats, ecològics i que generin els mínims residus possibles en producció i en transport.

Cada cop  hi ha més botigues que venen els productes a granel per no generar envasos innecessaris… Busca la més propera al teu domicili!

3. Però...ho necessito?

Sovint caiem en el consumisme inconscient i comprem molt més del que realment necessitem… Per tant, per generar menys residus la millor manera és reduir el consum. Abans de comprar qualsevol cosa, pensa si realment et fa falta… Veuràs que en el 90% de casos, no és així!!!

4. I si ho necessites realment: reutilitza!

Podem optar per comprar roba, mobles o altres objectes de segona mà, existeixen aplicacions mòbils on podem trobar pràcticament qualsevol cosa que  busquem i moltíssimes botigues de comerç de segona mà.

5. Canvia els productes d'higiene personal

Utilitza sabons i desodorants naturals, si pot ser que siguin sòlids per evitar envasos de plàstic, i comprats a granel. Fins i tot te’ls pots fer a casa!

Cada cop som més conscient de l’impacte ambiental dels articles d’un sol ús.  Canvia a opcions més sostenibles, utilitza la  copa menstrual, compreses de tela, brotxa i bol d’afaitar clàssics, o manyoples per depilació natural.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group