Som únics! No al Bullying

Som únics! No al Bullying

“La Fundació Colacao s'uneix en la lluita contra el bullying escolar ”

La Fundació Colacao, juntament amb el recolzament de NACE (Asociación No al Acoso Escolar), llença una campanya contra l’assetjament escolar. En aquesta campanya, es pretén empoderar els nens, potenciant l’autoestima, el respecte i la tolerància entre ells.

De cara a visibilitzar el fenomen i moure consciències, han promogut la realització d’un documental juntament amb el Consell Superior d’Esports, SOMOS UNICXS, produït per Atresmedia i dirigit pel prestigiós documentalista Hernán Zin.

Aquest documental  mostra el relat de personalitats conegudes del món de l’esport com l’estrella mundial del bàdminton Carolina Marín o el medallista olímpic Ray Zapata entre altres, en el que detallen les seves experiències d’assetjament escolar i com l’esport pot ajudar en aquestes situacions.

La Fundació vol traslladar també la seva lluita contra el Bullying a les escoles. En aquest context, han promogut un PROJECTE ESCOLAR, un programa escolar dirigit a alumnes de primària que treballa l’empatia, el respecte i la tolerància. Els centres interessats poden posar-se en contacte amb la Fundació per posar en marxa el seu projecte a les aules de cara al curs 2022-23.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group