Victòria Canal: tocar sense una mà

Victòria Canal: tocar sense una mà

“Talent en estat pur ”

Avui hem llegit un article publicat al CCMA sobre una persona impressionat, Victòria Canal, nascuda a Alemanya i resident actualment a Londres. Una música talentosa que canta, toca el piano, la guitarra i amb 24 anys està a punt d’iniciar la seva primera gira. Ha estat contractada per la discogràfica de Coldplay i el mateix Chris Martin va flipar amb les seves cançons.

Us preguntareu què té d’especial aquesta història d’entre tantes altres… La Victòria va nàixer sense la mà dreta a causa de la síndrome de bandes amniòtiques. En aquesta malaltia, una part de l’amni (la membrana que embolcalla l’úter) es desenganxa i queda flotant la cavitat uterina, i s’enreda en una part del cos del fetus, habitualment les extremitats (cames i braços) i redueix el flux sanguini en aquestes, afectant el seu desenvolupament.

Malgrat la manca de la mà, als 4 anys es va endinsar en el món de la música, estimulada per la seva àvia, de procedència cubana i resident a Barcelona. Entre altres escoles, ha estudiat al Conservatori del Liceu, a Barcelona, i al Berklee College of Music, a Califòrnia. Amb 14 anys ja s’estava dedicant professionalment a la música i ara triomfa amb la seva primera gira.

La nostra admiració total per aquesta lluitadora.

Escolta aquí algunes de les seves cançons!

 

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group