XXVII MANGA BARCELONA

XXVII MANGA BARCELONA

“Del 29 octubre a l'1 de novembre a la Fira Barcelona Montjuïc ”

Torna el saló del manga a la ciutat de Barcelona!

El cartell d’aquest any és obra del català Carles Dalmau (Tossa de Mar, 1997). Reflexa una Barcelona postapocalíptica submergida en les aigües, amb una figura central d’una noia otaku sobre una taula de fusta flotant, amb una entrada per al saló a la mà i somrient amb il.lusió, emfatitzant que de nou arriba el manga a salvar tothom.

Aquest any, a més de la possibilitat d’assistir-hi presencial, es podrà accedir també online. No obstant si penses assistir al pavelló, cal saber que a venda d’entrades d’enguany es farà exclusivament online: no hi haurà taquilles!

I com sempre… múltiples activitats! Hi trobaràs  xerrades, conferències, trobades amb autors, presentacions de novetats, tallers, exhibicions d’arts marcials, actuacions en l’escenari (amb el públic assegut), concursos de cosplay i de ‘idols’, demostracions de gastronomia japonesa amb una selecció de xefs (amb concurs d’ingesta de ramen inclòs), premis, la zona de fanzins, espai Nintendo i l’auditori de cinema, amb clàssics i novetats, a més de la selecció de cinema japonès i animi durant una setmana en Filmin.

Si vols conèixer amb més detall el contingut, consulta AQUÍ. 

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group