Àlex Abrines torna al bàsquet després de superar una depressió

Àlex Abrines torna al bàsquet després de superar una depressió

“L'aler mallorquí, que patí una depressió que el va portar a rescindir contracte amb Oklahoma City al febrer d'aquest any, anuncia la seva tornada al bàsquet”

Àlex Abrines ha signat un contracte per dues temporades i una tercera opcional pel Barça. El seu va ser un retorn molt especial, cinc mesos després d’haver rescindit el contracte amb Oklahoma City i haver abandonat la NBA i el bàsquet a causa d’una depressió.  El jugador ha parlat sense embuts de la seva salut mental: “Per molt que ens tinguin idolatrats, som jugadors dues hores al dia. Vam passar per moments difícils com pot passar qualsevol persona. És important que la gent sàpiga que passen aquestes coses. I que es prenguin mesures preventives. I els equips, a part d’un fisioterapeuta, haurien de tenir una persona que tracti la salut mental dels jugadors, perquè també és important “.

Per anunciar el seu retorn, va penjar un vídeo en les xarxes socials que pots veure a continuació, on admet:  “Moltes vegades he pensat en llençar la tovallola. Em deia a mi mateix que trobaria altres maneres de inspirar-me i treure el millor de mi. Però res ni ningú m’ha calat tan profund com tu. Així que m’he armat de valor per acabar amb aquest malson. I ho he aconseguit. He recuperat el somriure, les ganes de veure’t i de tornar a passar una i mil hores junts. Estimada pilota, he tornat”.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group