Inspiring Girls o com inspirar les noies a somiar sense límits

Inspiring Girls o com inspirar les noies a somiar sense límits

“Coneix diferents models de dones, inspiradors i igualitaris”

Els estereotips de gènere malauradament encara són molt presents en la nostra societat, podent reduir les aspiracions de les nenes i limitar les seves possibilitats i opcions professionals. Per tal d’empoderar les noies i motivar-les a seguir els seus somnis i aspiracions, neix el projecte Inspiring Girls.

Inspiring Girls és una Fundació amb l’objectiu d’augmentar l’autoestima i l’ambició professional en noies d’edat escolar, ajudant-les a visibilitzar la gran varietat d’opcions professionals que existeixen sense que ser dona suposi una limitació per aconseguir-ho.

La Fundació ha presentat recentment Inspiring Girls Video Hub, una plataforma gratuïta on podeu trobar el vostre model referent. Consisteix en breus entrevistes on dones professionals de diferents sectors, expliquen en què consisteix la seva feina, per què van escollir dedicar-s’hi i donen consells per a aquells que vulguin seguir el seu camí. Hi podeu trobar testimonis de directores executives, enginyeres de software de Google, medallistes olímpiques, o biotecnòlogues. Consulta la web, escolta-les i inspira’t!

Et deixem el testimoni inspirador de l’adolescent Tilly Lockey, una història admirable de lluita i superació personal. No te la perdis!

 

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group