Quin llibre recomanaries per Sant Jordi?

Quin llibre recomanaries per Sant Jordi?

“Aprofitant que ja s'apropa el 23 d'Abril, Diada de Sant Jordi, alguns adolescents molt especials ens expliquen quin llibre us recomanen, i per què, però sense SPOILERS !!!! ”

La Beth ens recomana la GUIA DEL AUTOESTOPISTA GALÁCTICO

La Guia del Autoestopista Galáctico està escrita per Douglas Adams. La Beth ens explica queli encanta  “el seu humor sarcàstic i original al tractar la ciència ficció”. 

La Marina ens recomana SCHIZEIN Y LA CIUDAD DONDE YA NO SALE EL SOL

Schizein y la ciudad donde ya no sale el sol està escrit per Gema Vadillo. A la Marina li encanta “les paranoides que es monta amb les altres realitats” .

La Carla recomana LA LLAVE DE SARA

La llave de Sara és una novel.la escrita per Tatiana de Rosnay. La Carla explica que és un llibre “molt interessant i bonic”

L'Elena ens recomana ALOMA

Aloma, un clàssic de la literatura catalana, va ser escrit per Mercè Rodoreda. L’Elena explica que li encanta com “expressa aquest sentiments d’incomprensió, de sentir-se poc estimada, que tant ens caracteritzen a l’adolescència”  

En Joan ens recomana CAMPS DE MADUIXES

Camps de Maduixes està escrit per Jordi Sierra i Fabra. En Joan explica que el llibre “és dur, alhora que capta molt bé les experiències d’alguns joves en el camp dels tòxics”  

I tu, quin llibre  recomanaries???

Què t’ha semblat?

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group