Regals que fan del món un lloc millor

Regals que fan del món un lloc millor

“Si tens ganes de fer un regal a un ser estimat i que a més ajudi a crear un món millor, mira el que et proposem! ”

Aprenem

L’ associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorn de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A la seva botiga podràs trobar camisetes, buffs, polseres i altres objectes ideals per fer regals especials a petits i grans!!

 

Hospital Materno-Infantil Sant Joan de Déu

A la botiga solidària de Sant Joan de Déu podreu trobar una enorme varietat d’objectes especials, des de Neules a Mascaretes, passant per capses plenes d’Abraçades i Petons tendres.

Pallapupas

Els Pallapupas converteixen els hospitals en llocs més amables i plens de somriures, per positivitzar l’experiència dels ingressos hospitalaris en els infants. Perquè “riure omple de vida”. Pots col·laborar omplint de somriures les sales dels hospitals fent una col·laboració a la seva botiga solidària, on hi pots trobar fins i tot divertits nassos de pallasso!!!

Arrels

La Fundació Arrels treballa per ajudar a totes aquelles persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona.

A la botiga d’Arrels trobes productes  elaborats per persones que viuen o han viscut al ras i artistes compromesos amb la causa, com en Conrad Roset o en Joan Turu. Els beneficis es destinen als seus projectes per seguir oferint serveis útils i allotjament estable a les persones sense llar.

 

Open Arms

Open Arms és una ONG (organització no governamental) i sense ànim de lucre amb la missió de protegir en la mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

Ajuda’ls a continuar salvant vides amb el seus regals salva vides: cada article que compris en la seva web contribueix al fet que puguin romandre més temps al mar, amb més recursos i amb més energia.

Què t’ha semblat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Creació i desenvolupament per Meeting Pharma Group